Direct advies? Stuur een mail...

Subsidie voor dakisolatie


Naast het verlaagde BTW tarief van 6% bestaat er een kans dat u nog een subsidie voor dakisolatie kan krijgen via uw gemeente. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden voor subsidie in de verschillende grote steden in de randstad:

Subsidie dakisolatie Amsterdam

In de gemeente Amsterdam is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het isoleren van uw woning. Deze subsidie is bestemt voor:

U kunt in de gemeente Amsterdam maximaal 15% van uw subsidiabele kosten vergoed krijgen. Het minimale bedrag is €500, terwijl het maximum bedrag is vastgesteld op €5.000,-. Voor meer informatie omtrent de subsidie voor uw dakisolatie in Amsterdam verwijzen uw graag naar de website van de gemeente Amsterdam.

Subsidie dakisolatie Den Haag

In de gemeente Den Haag is het mogelijk om subsidie te krijgen voor uw dakisolatie. U moet er dan echter wel snel bij zijn want de gemeente verwacht dat het subsidiebudget halverwege september 2014 op is.

Om aanspraak te maken op de subsidie voor dakisolatie moet u aan de volgende eisen voldoen: Voor meer informatie over een subsidieaanvraag isolatie in Den Haag verwijzen wij u graag naar de website van de gemeente Den Haag.

Subsidie dakisolatie Rotterdam

Momenteel zijn er in Rotterdam beperkte mogelijkheden voor subsidies bij dakisolatie mogelijk. Zover wij hebben kunnen nagaan wordt er alleen en subsidie aangeboden bij het aanleggen van een groen dak.

De gemeente Rotterdam wil de aanleg van groene daken in de stad stimuleren. Groene daken geven de gemeente Rotterdam een groener aanzien, en vormen een buffer bij het afvoeren van regen.

Voor meer informatie over de subsidie voor de groene daken in Rotterdam kunt u deze pagina bezoeken.

Subsidie dakisolatie Leiden

De gemeente Leiden biedt ook de mogelijkheid voor subsidie bij dakisolatie aan. De gemeente geeft aan 25% van de investeringskosten bij de volgende vormen van isolatie te vergoeden: Ook heeft Leiden een speciale subsidie regeling voor monumentale panden. Kijk voor meer informatie over subsidie dakisolatie in Leiden op deze pagina van de gemeente Leiden.

Heeft u een vraag over subsidie voor dakisolatie? Neem dan contact met ons op!