Direct advies? Stuur een mail...

Noord Holland verstrekt subsidie voor opwekken van duurzame energie


De provincie Noord-Holland heeft een subsidiepotje met ruim twee miljoen euro beschikbaar voor het opwekken van duurzame energie. Het geld is bestemd voor zonnestroom- installaties op maatschappelijke gebouwen.

Lees verder

Energielabel voor huiseigenaren en van woning


De labelindeling voor woningen is bepaald door de bestaande woningvoorraad van een aantal jaren geleden in te delen in de labels A t/m G.

Lees verder

D66 stel 100 miljoen beschikbaar voor duurzame gebouwen


D66-voorman Alexander Pechtold wil 100 miljoen euro uittrekken voor duurzame scholen en nieuwbouwhuizen. De investering moet 7000 arbeidsplaatsen opleveren.

Lees verder

Blok maakt 35 miljoen euro vrij voor fonds huizeneigenaren


Het kabinet gaat Verenigingen van Eigenaren (VvE's) verder stimuleren om aan energiebesparing te doen. Minister Stef Blok (Wonen) maakt 35 miljoen euro vrij voor een speciaal fonds dat garant staat voor leningen van VvE's om energiebesparende maatregelen te nemen.

Lees verder

Amsterdam investeert in duurzame schoolgebouwen


De gemeente Amsterdam investeert aankomende jaren meer in betere en energieneutrale schoolgebouwen. Voor Amsterdamse scholen komt volgend jaar 27,5 miljoen euro en vanaf 2016 jaarlijks 36,5 miljoen euro extra beschikbaar, plus 4,5 miljoen euro incidenteel.

Lees verder

Isoleer uw woning met subsidie in Leiden


Gezonde stadsnatuur, duurzame woningen en een schone, leefbare buurt. Dat is waar Leiden voor gaat. Via het fonds Investeren in Thuis kunt u een subsidie en/of lening aanvragen voor het duurzaam maken van uw woning. Bijvoorbeeld voor zonnepanelen of woningisolatie.

Lees verder

Dak of de vloer in woning isoleren met subsidie van de gemeente Den Haag


Door goede isolatie van uw woning kunt u besparen op uw energieverbruik en uw wooncomfort verbeteren. Als u minder energie verbruikt is er minder CO2 uitstoot en draagt u bij aan een schoner milieu

Lees verder

Financieringsmogelijkheden (subsidies en fondsen) energiebesparing in Overijssel


Provincie Overijssel geeft een extra impuls aan het genereren van Nieuwe Energie en energiebesparing met als doel 20% Nieuwe Energie in 2020.

Lees verder

Verhuurders krijgen 400 miljoen subsidie voor energiebesparing


Verhuurders van woningen krijgen 400 miljoen euro subsidie voor het energiezuinig maken van haar bezit. De afspraak uit het Energieakkoord heeft betrekking op zowel woningcorporaties als particuliere verhuurders. Dit is nu gepubliceerd in de Staatscourant.

Lees verder

Isoleren van woning nu voordelig met isolatie verbeter lening | subsidie isolatie


Woningbezitters kunnen sinds 21 januari energiebesparende maatregelen in hun huis financieren met een Energiebesparinglening.

Lees verder

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 Volgende